Szőnyeg bérlés galéria

 

 

      Mit kapsz tőlünk, amit más bérbeadó cégtől nem (bár a képekből talán látszik)?

 

  •    Profizmust és maximalizmust - sokaknál csak üres frázis ez, de mi tényleg maximalisták vagyunk. Szeretjük, ha tökéletesen illeszkedik a lépcsőnél, a bejáratnál és úgy általában mindenhol. Hiszen tudjuk, hogy ez az első találkozása a vendégeidnek a rendezvényeddel, az eseményeddel és ez nagyban befolyásolja az alap hangulatukat, hozzáállásukat a rendezvényedhez. Több ezer rendezvénnyel a hátunk mögött, tudjuk, hogy egy-egy esemény megszervezésében rengeteg idő, pénz és munka van, így az első benyomás nagyon fontos a vendégek részéről.
  •    Rugalmasságot - lehetőség szerint a rendezvénytechnikai eszközök, catering érkezése után kezdünk bele a szőnyeg lerakási munkába, hogy minél kevesebben lépjenek rá, piszkolják be a szőnyeget és legfőképp hogy ők is tudjanak nyugodtan dolgozni. ­­

 

        Ne késlekedj!
Ajánlatkéréshez vagy megrendeléshez csak töltsd ki az itt található űrlapot és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

 

Ne felejtsd el megadni a szőnyeg méretét, színét, típusát, a felhasználás célját, és a rendezvény helyszínét, hogy minél gördülékenyebb legyen az ügyintézés!

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot!
Név  
Email   
Telefonszám  
Esemény dátuma  
Helyszín  
Szőnyeg mérete  
Szőnyeg színe  
Üzenet