A szőnyeg bérlés kulissza titkai, avagy mire érdemes odafigyelned szőnyeg bérlés során. 

Ha esküvőre bérelsz szőnyeget...

Nagyon trendi mostanában az esküvők ceremóniáját szőnyeg lefektetésével feldobni.

Az első pillanat, amikor mind a vendégek, mind a férj meglátja a mennyasszonyt, maradandó élmény és emlék mindenkinek. Ezért ezt a pillanatot érdemes kiemelni egy szőnyeggel.

A szőnyeg színe illeszkedhet a dekorációhoz, de a legfelkapottabb a fehér vagy a piros (vörös) szőnyeg választása az esküvők esetén.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeg színe mind a helyszínhez, mind az esküvőhöz tökéletesen illeszkedjen. Egy templomi esküvő esetén például nagyon hivalkodó a piros szín használata, ezért ilyenkor inkább a bordó színű szőnyeget szoktuk ajánlani.

Egy modern helyszínen vagy kültéren lévő ceremónia esetén abszolút belefér a piros szőnyeg, ha ez nem üt el nagyon a dekoráció és az esküvő hangulatától. Ha pink vagy lila dekorációs elemekkel (pl székszoknya) dolgoztok, akkor érdemes egy visszafogottabb színű szőnyeget választani, például fehér vagy bézs. Ezek a szőnyegek is szuperül kiemelik a lényeget viszont nem ütköznek a többi dekor elemmel.   

A szőnyeg méretét tekintve 1,33m szélességet szoktuk javasolni. 

Ezen két ember kényelmesen elfér egymás mellett, hosszúságnál pedig nyílván a helyszín adottsága a meghatározó szempont. A templomban érdemes a bejárattól az oltárig vezetni a szőnyeget. Kültéri ceremónia esetén minimum a széksorok végéig érdemes eljutni vele.

Amikor nem javasoljuk a szőnyeg bérlést...

Sokszor nem is a hozzáadott érték, inkább racionális okok vezetnek a szőnyeg bérléshez, hogy a kültéren tartott ceremónia során ne legyen piszkos a bérelt ruha alja, uszája. Ez is egy érthető indok, de ezesetben érdemes felmérni, hogy nem költségesebb-e a szőnyeg bérlés, mint ha a ruhát tisztittatják az esemény után (ami a ceremónián túl máshol is összekoszolódhat ráadásul). Ha csak ez a cél, nem szoktuk javasolni a szőnyeg bérlést.

Több esetben merült fel indokként a szőnyeg bérlés, hogy a helyszínen lévő egyenetlen burkolatot kiegyenlítse és a menyasszony a magassarkú cipőjében nehogy elessen a bevonulás során. Érthető félelem természetesen ez is, de sajnos erre is azt szoktuk javasolni, hogy a burkolati hibákat nem érdemes szőnyeggel eltakarni, ugyan szebb lehet tőle a helyszín, de a szőnyeg csak egy anyag, nem fogja a burkolati hibákat kijavítani, ugyanúgy ott lesznek, csak nem is látjuk őket. Szerintünk ez inkább növeli a "baleset" kockázatát, így ha ez lenne elsődleges indokod a szőnyeg bérlésre, inkább más megoldásban vagy ceremónia helyszínen érdemes elgondolkodni, esetleg a cipő cserén.

 

Ha még maradt benned megválaszolatlan kérdés, akkor ne habozz,

hívj a 06 30 2680379 -es telefonszámon,

vagy töltsd ki az ajánlatkérő formot a kapcsolat menüpont alatt.     

Ha rendezvényhez szeretnél bevonuló szőnyeget bérelni...

Nagyon sok olyan céges esemény, például partner-, vagy ügyféltalálkozó, belső céges rendezvény van, amelyen szeretnénk egy kicsit emelni az est fényét és ilyenkor nagyon jó választás a bevonuló szőnyeg bérlése.

Tovább olvasom... 

 

Voros-szonyeg-berles-ceges-rendezveny
Grabo-berles-divatbemutato
Voros-szonyeg-berles-bolt-megynito