Szőnyeg bérlés, szőnyeg kölcsönzés rendezvényekre

Szőnyeg bérlés szolgáltatásunk igénybevehető cégek, magánszemélyek és intézmények számára is. 

Többféle szőnyegtípusunk közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbb megoldást. 

A legfelkapottabb termékeink a standard és prémium rendezvény szőnyegek. A standard szőnyeg bérlés főként nagyobb felületek egybefüggő burkolására (rendezvényhelyszínek, sportcsarnokok, kiállítások), illetve rövid ideig tartó (például egy esküvőn történő bevonulás) hasznosítás esetén ajánlott. A prémium szőnyeget pedig azokban az esetekben ajánljuk, ha kifejezetten fontos a megjelenés és cél az elegáns megjelenés, jó benyomás keltése a vendégekben, meghívottakban. Ezeken túl még bérbeadható balettpadlóval és PVC padlóval is szívesen állunk a rendelkezésedre, ezeket főként táncos fellépéshez, a tánctér vagy színpad leburkolásához szokták megrendelni ügyfeleink. 

Szőnyeg kiszállításra és bérlésre bármekkora méretben lehetőséged van. Hiszen minden szőnyeg foszlás mentesen vágható, illetve könnyen, feltűnés mentesen illeszthető. 

A szőnyeg rögzítése kétoldalú ragasztóval történik, amely a rendezvény után könnyedén eltávolítható a felületről.

Neked ajánljuk a szőnyeg bérlés szolgáltatást, ha...

 

  • Díjátadó gálát szervezel: kisebb vagy nagyobb díjátadó ünnepségről is legyen szó, ma már elengedhetetlen kiegészítője a vendégek vörös szőnyeges fogadása. 

  • Forgatásokra keresel díszletet, berendezést: filmek, reklámfilmek, videóklippek fontos eleme a szőnyegezés a megfelelő hatás elérése érdekében. Akár bevonuláshoz, akár más célra, nagyon jól működnek a prémium szőnyegeink a filmvásznon. 

  • Esküvőd lesz vagy esküvőszervező vagy: a ceremónia során gyakori igény a szőnyeg, akár fehér, akár a dekorációval harmonizáló színben.

  • Kiállítást szervezel: a standard szőnyegeink egyike tökéletes alapja tud lenni egy-egy standnak, ezzel is emelve a kiállított tárgyak / szolgáltatások megjelenését.

  • Sportcsarnokban szervezel egy rendezvényt: a sportcsarnokoknál is gyakori igény a padló állagmegóvása szempontjából a szőnyegezés. Erre a feladatra általában standard minőségű szőnyegeinket veszik igénybe ügyfeleink.

  • Táncos vagy / táncos fellépést szervezel: pódiumok, színpadok szőnyegezése, burkolása is gyakran felmerülő igény. Ehhez kifejezetten a balettpadlót, grabót szoktuk ajánlani. Balettpadló elérhető fekete vagy fehér színben.

  • Divatbemutatót szervezel: a kifutók burkolása, akár prémium, standard típusú szőnyegekkel, akár balettpadlóval nagyon látványos megoldást jelent minden divatbemutató esetén. 

Voros-szonyeg-berles-ceges-rendezveny
Grabo-berles-divatbemutato
Voros-szonyeg-berles-bolt-megynito